tvådagarsveckan

Bara 2 stycken skoldagar denna veckan, och båda är avklarade! Kanon ju! haha, världens slöaste dag idag. På kinesiskan så får vi reda på att vi inte har någon lärare, sen på idrotten därefter skulle vi göra HLR, så det va rätt slappt det med. Sen var det vikarie på engelskan, så dom vanliga lektionerna var egentligen bara svenska och administration, skönt!
Ikväll är det trummor nere på Korsavadsskolan, sen blir det bussen och tåget till Hässleholm! Det ska bli Shokomoko-kul! Men först, träna. Ha det fint!

Skriver kanske mera sen om jag får tid

First day of the week

Today, Monday the 28th of April, we had our National Test in English B. I was well prepared so it went very well! I'm satisfied with what I managed to write and now I can only hope for the best!

Annars har dagen varit väldigt slapp, på Ekonomilektionen satt vi vid datorerna o chattade, verkligen skitkul, haha! Hmm, resten av dagen, lite kinesiskaläxa, lite trummor. Emelie har visat sina bilder ifrån sin Tysklandsresa förra veckan. Nu ikväll, bara slappat, tänkte dra o träna men kom på att det var simning imorn på idrotten så jag får ju träning där, det sägs ju vara bra och allsidig träning :)

Nu har jag inget mer o berätta för dagen tror jag! Joo! :D Imorn är det tisdag, det är gutt!

Fredagen

Idag var dagen här, fredag. Skolveckans sista dag, skönt faktiskt. Veckan har innehållit oroväckande beslut om vår ekonomi-inriktning, trumspelande, telefon, träna, bandy och till sist tv. Men även lite plugg :) för omväxlingens skull.

Justnu är jag väldigt varm och hungrig. Mamma o pappa badade bastu innan efter jag lirat bandy så all värme är här uppe på ovanvåningen justnu o dödar mig sakta. Hungrig är jag eftersom att jag inte käkat sen kl 19. Därför ska jag, såfort jag skrivit klart inlägget, ner och hämta någon frukt och kanske lite glass! Tänkte smaska i mig det medans jag ser senaste avsnittet av Lost. En trevlig fredagstradition som man kan börja med nu igen när Lost-uppehållet är slut.

Lyssnar på signaturmelodin till Anna Pihl och osökt gick mina tankebanor till syrran som är i Hamburg med skolans Tysklandsutbyte. Hon kommer hem imornkväll, hoppas hon har det bra! =)

Ha en skön afton! :)


Deprimerande dagen

Denna dagen har inte varit så mycket att hänga julgranen när jag tänker på den justnu. Men alla dagar har ju sina ups and downs.
Käkade lunch med robin, fick snacka lite med honom det var ju trevligt!
Sen innan kinesiskan pratade jag med emma lite, det va väldigt längesen, så det var trevligt även det. 

När man kom hem sen kändes klockan som 13.00, men det var den ju inte, den var närmre 17.00. Så det blev till att plugga lite. Glosor inför nationella provet på måndag som måste nötas in. Labbé har satt värsta pressen på mig att jag måste få MVG, men det ska jag nog kunna klara av..!

Måste ju bara säga att vädret är underbart, har varit det hela veckan. Tack gud! :)



P.S.       Är det tisdag snart eller?    D.S.

TexMex fisk?

Idag i skolan var det Texmex fisk, jätteskum maträtt med minst lika skum smak. Men vad gör man inte för att stilla hungern?

Dagen idag har varit väldigt bra! Kanske är det för att jag tänker tillbaka på den justnu och inte för 2h sen ;)
Sovmorgon till 09.20 - skönt imorse. Sen tråkiga lektioner efter det repade vi med kvartetten. Två nya låtar på G, kommer bli nice när vi sätter dom till 100%! Fick beröm av lärarna för mitt väl utförda arbete med vänsterhanden i kompen! Jag hoppas på att utvecklas ännu mera! =)

Imorn är det sovmorgon som heter duga 12.20 börjar jag! Inte illa! Så sitter nog en stund till här o slappar o tänker:) Har en del intryck att smälta ifrån kvällen..

Tycker du min blogg är fin nu? --> wmma.blogg.se  helt o hållet hennes förtjänst :)  tack!

Nu tror jag det är dags att avsluta detta inlägget! Ta hand om dig!

Godnatt!

Söndag, så blev den.

Jadu, söndagen blev till ända tillslut, den blev väldigt bra:) Fick ett underbart slut! Någon vet varför! :)
Solen sken hela dagen, lirade lite trummor, fick känna på lite sommarkänslor i vädret! Syrran åkte till Tyskland också, både roligt o tråkigt. Kul för henne med lite omväxling, sen får jag lite mera tid med päronen, alltid bra! Trist att det inte händer lika mycket här hemma som det gör annars..!

Den blev ganska kanonig trots allt ändå dagen, eller inte kanonig, men helt ok!


Söndag, äntligen! Eller?

Morn!
Idag är det söndag. Söndagar är oftast en dag man vill slippa, den där dagen som är ivägen så mycket. Det är den dagen man kan säga " Imorn är det skola " det är liksom ingen höjdardag, allmänt trist, inget händer liksom. Men eftersom jag brukar tänka så, så ska jag försöka vända på det och göra denhär söndagen till en kanondag!
Söndag är ju vilodagen nr 1 och därför ska jag köra lite på det temat.

Vädret är hur gött som helst så om några minuter ska jag gå ner o äta min frukost på altanen. Takfönstret som är precis vid datorn, och ovanför altanen, är öppnat så jag kan spela massa skön musik medans jag käkar.

Vårfrukost i solsken

Kanske stannar där ute en stund o tar det lugnt, kan behövas. Ska till Fredde sen o hämta mina trumstuf som jag lämnade i hans bil. Jag måste hitta min kamerakabel! Småpanik inatt när jag inte hittade den..

Har inget mer i huvet, skriver ikväll igen och sammanfattar dagen så får vi se hur pass "kanonig" den blev.

Simma lugnt du ;)

Bloggstart!

Så var dagen här! Fredrik skulle skaffa blogg och han tog första bästa bloggsajt han kunde hitta och valde ett namn han tyckte passade in på sig själv och sen efter en kort titt på hemsidan började han skriva..

Hur skriver man blogg? En del har jag sett skriver om politik, jobb, ekonomi, skvaller och liknande. En del använder det som ett ställe att skriva av sig all världens bekymmer, vissa skriver dagbok medans andra bara flummar. Vi får se i vilken av dessa kategorier man kan placera min blogg sen.


Idag vaknade man ganska tidigt sisådär runt halv 9, skulle upp tidigt för att gå på personalmöte nere i hamnen där jag ska tillbringa min sommar. Det var ganska snabbt över, träffade Mackan där, fett gutt att ha nån kändis att jobba med! Ringde lite telefon innan jag kom hem, very nice! När jag kom hem käkade jag frukost, sen testade jag om trummorna fungerade som de skulle.

Eftermiddag, drog hem till Fredde för att lämna trumprylar och för att få skjuts till Strandpaviljongen där vi, Fredde, Jag, Martin och Johan skulle spela förband till ett 100% feminint blues-band senare på kvällen. Martin kom, Johan kom och även damerna ifrån Umeå kom. Vi hjälpte till att flytta in alla grejor och sen började soundcheckingen. De spelade en skön sorts blues, lite funkigt ibland med inslag av rock och munspel. När även vi, Söllscher Kvartett, hade soundcheckat tog vi lite luft på trädäcket och sedan började allt folk trilla in. Vi var taggade till tusen och var sugna på att bjuda på rejält gung och ös.
När tiden var inne presenterade de oss och vi gick fram på "scen" och efter Johans inräkning började vi ösa järnet till en smått omgjord version av Ack Värmeland Du Sköna. Publiken verkade glada och klappade händer, vi fortsatte vårt program till sista låt och därefter ville publiken ha ett extranummer och det fick dom kan jag lova!
När vi utvärderade kvällen kom vi fram till att det var den bästa spelning vi gjort någonsin, vilket känns oerhört gött! Mat och stålar fick vi för besväret, som i själva verket inte alls var ett besvär utan något väldigt väldigt roligt! Känns verkligen underbart att sitta där o swinga på trummorna!!

Söllscher Jazz Quartett
Bildtext: Söllscher Jazz Quartet tillsammans med sångerska Clara Brandt med solen i ansiktet. Alla är nöjda och glada efter en mycket väl genomförd spelning. Skål!




Justnu: Ganska trött, väldigt varm lite småtörstig och lite lättretad. Varje tangent som trycks fel är ett irritationsmoment av hög grad.


Jaha, detta ska räknas som mitt första blogg-inlägg. Hoppas det duger som intro till min blogg-karriär!
Sov gott!

RSS 2.0