Mitt livs första simtävling

Helgen den 28-29 juni var det DM i Simrishamn på Tobisviksbadet. Josephine tävlade såklart och såfort min jobbdag var till ända så trampade jag ner till badet o beskådade tävlingarna.
Det första jag hörde var bara en massa oregelbundna skrik och tänkte vad i hela friden är nu detta. När jag kommer in på området o ser simmarna så ploppar deras huven upp ur vattnet lite då o då. Så fort något utav huvena ploppade var det någon som skrek jättehögt, för att heja på. Såg jätteroligt ut. De andra bara " va, vad är det som är så kul?". Jag hade roligt iaf  :)
Josse gick det bra för också, fick medaljer o allt!
Egentligen skulle Josse o hennes kompisar sova på vandrarhem, men vandrarhemmet blev fullt så Josse o Sara fick sova på ett annat vandrarhem. Då sa jag att Sara kunde ju göra precis som Josse hade gjort första natten, nämligen att sova hemma hos mig. Så inatt sov det två stycken trötta, glada, blonda simmare hos mig!

Helgen har gått väldigt fort, jobbigt eftersom tiden är dyrbar. Känns skönt att få träffa henne redan nästa vecka!


Ikväll är det EM-final i fotboll. Tyskland möter Spanien. Det var 14 år sedan Tyskland mötte Spanien i en fotbollsturnering. Spanien och Tyskland har mötts sju gånger i EM och VM slutspel. Då har Tyskland vunnit alla matcherna utom en enda gång. Vilket lag vinner ikväll?

1h kvar - sommarsemester - definition av lycka

Om en timme kommer Josse, huset är städat och det är dåligt väder. Allt är med andra ord som det brukar vara när jag ska träffa henne!
Precis pratat med föräldrarna om sommaren, det visar sig att sommaren blir omstrukturerad ganska rejält :p En Englandsresa som var planerad sen i vintras kommer inte att bli av. Jag har inget emot det, men lite synd att vi inte kan enas om en trevlig semester. Vi får se hur det blir. Jobbet gör att jag inte kan vara med på så mycket.

Mamma åkte precis o handlade, pappa sitter nere o chillar, syrran jobbar, vädret är tråkigt, rätt lugn stämning i huset. Nu är det 50 minuter kvar.
Ska försöka få Photoshop CS3 Att fungera felfritt tills dess, uppdrag av David :) Får se hur det går.

Snart ner o möta flickan på stationen, wiho! :D

Någon sa: Definitionen av lycka är när önskan, längtan och handling kombineras.

tårtkalas och missförstånd

Idag vaknade gick jag upp ur sängen 13:03. Va vaken någon stund innan dess, med andra ord - sovmorgon! :D Mycket skönt! Tog på mig kläder, gick in till köket o käkade lite nyplockade jordgubbar. Efter det var det dags att köra till Johan! Tårtkalas hos Joohan, woho! Det va riktigt gött, och där va massa bullar o kringlor o saft, oh oh oooh :D Det va gott! Alla stack och då gick vi upp o lyssnade jazz på hans rum. Efter det gick vi till Kivik o köpte glass, jag köpte en stor mjukglass o jag sa till killen " stoooor mjukglass ".
Ibland tvivlar jag på min egen inteligens, jag var ju proppmätt så mycket tårta vi käkade, men självklart beställer jag en stooor mjukglass. Ajaa, stor va den iaf och jag åt upp den. Glassätningen passade precis perfekt in på busstiderna, efter glassen åkte jag hem. Smsade hela bussresan.

Nu har jag skrivit om tårtkalas-biten. bara missförstånd-biten kvar.
Jag har bett Hanna jobba för mig på fredag. Hon sa igår att det va lugnt o allt va frid o fröjd. Idag under tårtkalaset ringer, den jag tror är Hanna, och säger att:

"du jobbar för mig på lördag va?".
J
ag bara..
Mm visst, det kan jag göra, inga problem. Men du ska jobba för mig på fredag, eller hur?
VAA, jag ska inte jobba för dig på fredag, jag ska till Ystad o festa."


Tänkte att jag säkert misuppfattat saker o ting i smset dagen innan. På bussen tittade jag igenom mina sms och läste Hannas sms där det klart o tydligt stod att hon jobbar för mig på fredag. Jag smsade hanna på bussen för att fråga va hon snackade om i tele egentligen. Då säger hon,
"eh va, jag har inte ringt dig!"
Då får jag lite känslan av att det inte var Hanna jag pratade med. Jag tar reda på telefonnumret som ringde upp mig, ser att det är Persson i Hammenhög. Tadaaa, surprise!! Förstår att det är Johanna som ringt, inte hanna. Jag trodde alltså jag pratade med en heelt annan person. Sjukt pinsamt, jag sa ju till Johanna att, "men så sa du inte i sms ju". Jag o johanna har aldrig smsat någonsin :P
fett klöddigt blev detta, men jag försökte iaf (: 

Nu ska jag se vänner 19:30 och äta jordgubbar. heeelt ensam, alla familjemedlemmar är borta. "försvann"
Saknar sällskap av Henne <3

Godkväll, återkommer kanske senare.

Midsommar

Helgen va helt sjukt nice! Har inte haft så mycket tid att skriva, så jag gör det nu, någon dag efteråt istället!
 Som sagt så var helgen jättetrevlig:

Fredagen, eller ja, halva fredagen jobbade jag, sen på kvällen åkte jag hem till Josse. Slutade 2h tidigare så jag kom med den tidigare bussen och överaskade henne lite. När jag kom fram käkade jag, flickan, john och emma tårta, fikade lite och såg slutet på fotbollen. På kvällen myste vi i soffan sen la vi oss på studsmattan och låg där resten av natten.

Lördag åkte vi till Stenshult, på vägen stannade vi lite o fotade lite på trevliga ställen. Väl framme så försökte vi få eld i brasan, visade sig inte va helt enkelt :P Tog en timme kanske innan vi hade stabila lågor.. hahah! På kvällen grillade vi, badade bastu, badade i dammen, åkte lite båt o bara njöt :)

Söndagen - John fyllde år =) Grattis till honom, 25 år och han fick 25 små presenter, Emma o Josephines påhittiga idé :) Resten av söndagen känns det som att man bara städade upp efter lördagen. Vi avslutade dagen tillsammans genom äta jordgubbar och äta glass. Sen väntade jag på bussen i Degeberga i 1.5 timmar, sjukt jobbigt va det. Allt kändes så tomt.

sååå ja, det va min midsommar..

Första riktiga jobbdagen

Idag började jag jobba efter schema. Inget vidare speciellt med det egentligen, mer än att jag vet exakt när jag börjar o slutar hela sommaren alla dagar. Fruktansvärt segt idag på jobb. Ingen ville ha glass :O Stod bara där o glodde, fett drygt.

Jaha, igår dog en utav Sveriges genom tiderna bästa Jazzmusiker, Esbjörn Svensson. Riktigt tråkigt att sånt händer, speciellt när han va så ung. Dom hade kunnat skapa mycket mera underbar musik om han fortfarande hade levt. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2691245.ab


Skor är inköpta :D Föräldrarna är lyckliga, efter 2 månaders tjat har de äntligen fått deras son till att inhandla ett par skor. Svarta Quiksilver blev det, nöjd med dom. Enda problemet är att dom är i Hässleholm justnu så inte haft möjlighet att testa dom i "vardagligt bruk".

Josephine på fredag, oh yea oh yea! =)

Är du bikini-klar?


"Är du bikini-klar?" 
Precis innan jag stängde skåpet ovanför kylskåpet såg jag ett fling-paket det stod så på.

Är du bikini-klar? Passar du in i mallen som samhället skapat över hur man ska se ut? Är du så som alla andra vill att du ska vara?

Det är vad som ploppar upp i huvet när jag läser den rubriken. Måste man passa in för att inte bli tittad snett på? Man jämför omedvetet människor med varandra. Du vet dom där killarna i skolan som alltid hänger med varandra som är sådär lite barnsliga och spelar mesiga datorspel och luktar lite sämre än alla andra? Dom "passar inte in" om man jämför med alla andra. Hade man tittat på dem så som man gör även om man inte ständigt fått se rubriker som denna eller fått höra massa saker sägas som har samma budskap som rubriken ovan?

Äsch nu hinner jag inte komma till någon poäng med detta inlägget för att jag har lite saker o göra, gokväll! :D

You Got Style Baby

Sitter och skriver mitt ekonomiarbete som jag lyssnar på gamla schlagerlåtar ifrån tidigt 2000-tal! justnu: You Got Style med Litauen.

Ekonomiarbetet är justnu på 1,5 sidor. När det är klart ska det vara 4-6 sidor.. Får se hur mycket jag hinner, om 7 minuter cykla till Petter för att ha min sista trumlektion för terminen, sen får jag ta o plugga lite till kanske. Men måste ju ha lite nöje här i livet också, nu är det sommar också då har man inte tid att sitta o skriva arbeten :O

Imorgon redovisar jag svenskan. Ska sncka om Cornelis, woho! Cool snubbe! :)

"you got style, you got style, you got style, baaabyyy!!"

RSS 2.0