Nyår?

Väldigt fascinerad över att jag ingen dag, någon gång,haft 0 besökare. Varje dag är det alltid någon som tittat in. 
ja, det var en liten parentes, en sån ->  ( )

Nyår? Vad händer på nyår? Jag är inte personligt inbjuden till någon fest alls, eller jo, man skulle kunna säga att jag blev bjuden till john, men den festen är i Vallby, jag pallar helt seriöst inte vallby, skitvsvårt att ta sig dit och hem. Hade hellre firat i stan, men här i stan verkar det knappt vara någon fest..
Detta är första året på länge jag ska fira nyår med endast polare. Har för det mesta varit bortrest o grejs på nyår, men nu när man väl är hemma, så är där inget på G inne i stan? jajaa..  får se vad som händer  :)
Men det är dagar som denna man önskar att man bodde i en större stad!  :)
Inget prison break idag heller.. blä! 

MEN tobbe ringde o hörde om jag ville göra nåt med han o adam, klaaart man häänkar :D så det va lite kul att han hörde av sig!

Ooh.. det sprids underbara aromer som stimulerar mitt sinne. Det nalkas fodring! Wünderbar, sa tysken!

Adios!

Överskattade julhögtid.

Julen är kommen hopp farellallan lej! Alla är glada o alla gillar att vara med alla o all mat är god o allt är bara underbart! Alla julklappar äger och man sitter o skrattar åt Kalle Anka trots att man tröttnat på skämtat i 10-årsåldern. 

Lite av det jag skrev stämmer, en del är lite överdrivet. Hur som helst så är iaf julen väldigt överskattad enligt mig! Mamma sa att vi inte borde ha julklappar nästa år. Det hörs rätt bra i mina öron iaf ! SÅ mycket pill och stohej med allt, nä ge mig påsk istället! Då äter man bara ägg o godis. Sen brukar det inte regna lika mycket heller..!

toast och nfs underground.

PM's idag med Ruuba, käkade Toast o coca. Snackar rundor på msn nu efter att ha städat hela köket ( nästan ). 
Måste påminna Sonne om min innebandyklubba, han har stollet den! 

Another way to die.


Dagens glosa

Direkta översättningen av ordet för "korv" på kinesiska betyder ordagrannt "väldoftande tarmar". 


jordbävningen ja!

Just det! Det var ju jordbävning imorse. SÄGER DOM! jag sov så jag vet inte om det var jordbävning:) men när klasskompisarna pratar om kylskåp som skakar och sängar som flyttar sig så får jag väl tro dom :) Största jordbävningen i Sverige på över 100 år. 4.7 på richterskalan tror jag det var. 

Innebandyturneringen.

Det var idag innebandyturneringen ägde rum. SPE06 var utklädda till stekare och vi röjde allt motstånd. Vi förlorade 2 matcher totalt, varav 1 på straffar. Slutade 3a i turneringen. Det var sjukt kul, men är besviken att vi inte kom längre. Laget spelade kanon, trots all förvirring. Mina insatser kunde dock varit starkare. Sonne o jeppe lirade mkt bättre än jag förväntade! 
Pippi och Karlsson gjorde många mål, kul :) 
Blev ingen champagnesprutande, men många goda skratt o bra spel! 

Goder natt

Halkkörning och stekarbandy

Halkkörning på Sturup Raceway all day long. Och minuten efter jag kommit hem till körskolan kommer familjen o släpar med en till mormor o morfar. Vi käkade Janssons frestelse där o drack te o hade det litta mysigt! När jag kom hem så ringde Johan. Vi snacka en stund o pratade lite om innebandyturneringen imorn. Vår klass ska vara Schteeekare :D 
Så nu har jag lånat en fin skjorta av pappa o tagit den fulaste slipsen jag hittade. Johan tar med Daxwax o stekar-snakes till mig o jag tar med klubba till honom! Imorn ska vi kötta, ja fy för! :D HR tror dom äger.. men ack! Vilken slakt som väntar dom kan dom bara fantisera om! :D 

over and out

Kortelshuvud

Kortelshuvud har idag fått besök utav familj + farmor o farfar. Kortelshuvud är ett "mini-stenshuvud" söder om big-bauta-stenshuvud! Mkt trevligt o mycket geggigt var det idag.

Kanye West - Love Lockdown  (8)

Kvällen avslutades med bastubad och efter det käkade jag upp lite rester av födelsedagstårtan!

I lördags var det skitkul, käkade smörgåstårta o massa efterrätt med några vänner. Vid midnatt drog jag o Adam till Viktor o festade, sjukt kul! Måste göras igen!

Årets överraskning och tanke går till Hannah Bylund! Undebart kul present jag fick av henne. Tack Hannah!

Lördagförmiddagh

"Sök så skall du finna, men man vet ju aldrig om man finner det - för man kan ju ha tappat bort det"

Anglicismer! ...eller, va?

Om jag ska vara riktigt ärlig var det sista i förra inlägget också ett citat (A)



Fick länkad till mig en uppsats kring ämnet språk. Närmare bestämt Anglicismer. Och för er som inte orkar trycka på länken kan jag enkelt o snabbt meddela att anglicismer är när ett engelskt uttryck införs i ett annat språk.
Ikväll hörde jag en (för mig) ny anglicism. "Diffen". Det syftar då såklart på engelskans ord Difference som betyder skillnad. Ordet har tydliga likheter med sitt ursprung men har anpassats till det svenska språket och dess grammatik och böjningsformer.

Lärarinnan Kerstin som tvingar mig läsa sånt :) visserligen är det lite småkul, men blir rätt drygt om man ska ta till sig allt.

Varför skrev jag nu detta? skumt :p  ojoj, gäspningen jag precis slutförde säger till mig att jag ska sova.

Adios!

Sjuttonårig tankegång!

Här sitter jag och avnjuter de sista timmarna utav mina dagar som 17-åring. Imorn fyller Fredrik 18 år. Han blir myndig, han får köpa cig lagligt, gå på krogen och han får även sättas i fängelse. Fredrik anses inte längre vara ett barn, utan kallas "vuxen" av samhället. Jag kommer då inte kalla mig vuxen på många år ännu hoppas jag!

Men man gör ju som många andra i denna situation, man vänder kappan efter vinden. Ibland är man vuxen men i sammanhang där det är enklast att kalla sig barn så är man ju självklart det, och långt ifrån vuxen.
Jag åker på barnbiljett med Skånetrafikens rutter tills jag fyllt 18. Så när bussis eller tågis frågar om jag är barn så är jag självklart barn! Men i andra sammanhang där det passar bättre med att vara vuxen så kallar man sig vuxen.

Kommer det bli så mycket annorlunda egentligen? Jag tror inte att det blir så stor skillnad, jag menar... Det är ju fortf jag? Inget ändras. Bara samhället som ser annorlunda på en om man är 18. Det göttigaste med att fylla 18 är nog möjligheten att få ta körkort. Fast att bli myndig är ju rätt fett det också! :D

Jag avslutar inlägget med ett citat! :)  Det var sångerskan i Estlands bidrag till Eurovision Song Contest år 2000 som sjöng:
"You're seventeen only once in a lifetime"

Njut av livet, det blir ingen repris!

Som julmust i Egypten

kvällens innebandy ägde, skitkul verkligen! Kalle, Tobbe o Anton va med för första gången. Dom lär komma tillbaka! :) 
Zozo på tv, skitbra film som borde ses! Jag såg den för några år sen, och missade början så jag struntar i den ikväll. Sitter hellre här o tar det lugnt. 

Väldigt dåligt med uppdateringen på bloggen på sistone. Väldigt synd enligt mig. Har inte så mycket motivation till saker & ting. Det märks i skolan, fråga klasskompisarna :p

RSS 2.0