Snöoväder!

Idag har jag varit i Kristianstad. En oerhört regnig dag! Men det gjorde inte så mycket, vi spenderade största delarna av tiden på resturang och Stadium :) Jag köpte två tröjor och två t-shirts! Väldigt nöjd, lite spännande också! Syrran köpte jacka o mössa! Vi käkade på en Kinakrog, mums filibabba :D Buffé o allting! Snacka om att man är mätt! :D Ska inte äta mer idag, MAX en fika vid midnatt, inte mer ;D
Nu är det chillning som gäller hela kvällen! Imorn kommer CJ, vi ska fortsätta där vi slutade! 

Morfar kom ner till Skåne idag, och i vildmarken utanför Degeberga va det fullt med snö! :D Massa vitt, kallt, blött! Är det en brakfet tidig vinter som kommer? Vem vet!
 Snöoväder, Snö Skåne, Tidig vinter

Teknikens under!

Visst är det underbart när allting bara funkar? Man kopplar in sladdarna och trycker på OK sen bara funkar det? Om du läst min blogg någolunda noggrant har du lagt märkte till att jag haft stora problem med diverse tekniska artiklar här hemma. Oerhört störigt när det inte funkar. Idag kopplade jag in den nya routern. Alla sladdar på plats, öppnar upp routern och vips så fungerar det! :) Oerhört smidigt! Gött med tekniken!

Ge mig en iPhone please :)

Movienight

Filmkväll med grabbarna! Skitgött! Kul gemenskap! Bra film! Tobbes nötkräm haha! :D

Följe hem med Aldina sen! Jättehärlig tösabit :D hahha

Heroes of Might and Magic III

Heroes of Might and Magic III :D Vilket spel! Underbart kul! Men är roligast tillsammans med någon. CarlJohan har jag spelat det med innan och nu när han är här hemma varför inte ringa honom? Tänkt och gjort! Calle kom hit o nu efter 3.5 h lirande är man lagom taggad på att fortsätta! :D Calle det svinet fick 2 goldmines :O tjänade typ 8k om dan! Så sitter jag där med 4k om dagen.. Störigt men sjukt roligt! Nu ska jag njuta en stund av att internet funkar :)


Inactivity due to broken internet connection

Internet slutade fungera fredagmorgon. Jag kopplade ur routern och när jag sedan kopplade in modemet direkt till datorn så sket det sig. internet ville inte funka. ringer bredbandsleverantör, ringer modemleverantör. Flera timmar i telefonkö. ( Det hade varit åskoväder uppåt i landet så det var många som ringde o hade problem med trasiga modem ). I varje fall så köpte jag nytt modem och nya kablar, tänkte att då borde det ju funka. kopplar in allt måndagmorgon och tro det eller ej! Det funkar inte. Ringer telia ännu en gång och hör med dom. Det tar ungefär 1h innan han skickade en tekniker. Uteslutningsmetoden praktiserades på all utrustning. Alla telefoner kopplades ur, det nya modemet byttes ut mot det gamla, kablar ändrades osv osv. Forf utan resultat. Dom säger till mig att tidigast onsdag kommer teknikern o fixar det. Idag ringde han o sa han fixat det :D Så glad jag blev! :) Nu funkar det iaf och allt är frid o fröjd. Ska bara koppla in routern och skapa ett nätverk också! ;)




Astrid Lindgrens Värld och 32 mil hemåt

Vimmerbyvistelsen har kommit till ända och snart är det dags att fara hem till kära Österlen. Det ska bli skönt att komma hem men det har varit jättekul här! Idag var vi på Astrid Lindgrens Värld. Det var helt ärligt skitkul! haha! Lina ifrån Katthult och Prusseluskan ifrån Pippis värld är några jag pratat med. Annars såg man alla de andra också såklart! Men ja, huvudgrejen var ju inte skådespelarna utan det var marknaden, och den var ganska trist såklart. Förutom en glasblåsare som gjorde pingviner, ascoolt! Tänk om man kunde sånt! Nu ska jag packa o sätta mig i bilen!

Fredag: Lund. Lördag: Familjen @ Vimmerby

Nu sitter jag hos mormor o morfar i Vimmerby. Vi åkte 7 imorse så man är rätt trött! Igårkväll var vi i Lund. Vi skulle lämna tillbaks våran dator och byta den mot en bättre. Det slutade med att vi kom hem med:
•Ny dator
•Ny router
•Nytt modem
•Ny datamus
•Nytt högtalarsystem
•Förlängt bredband och en dvd-film :)  Rätt gött :D
Snacka om att jag ska fixa med installtioner och inställningar på måndag när vi kommer hem!

Malou på El-Giganten är bäst ;) haha!

Fredrik - Som en gamling utan hemtjänst..

AjAjAj! Fredrik har under hela dagen idag och istortsett hela dagen igår mått väldigt illa i ryggen. Nu vet jag visseligen inte hur illa det egentligen är eftersom jag aldrig haft stora ryggbesvär. Antar att det finns större smärtor :p Det måste det finnas, herregud. Ja, i alla fall.. efter filosofilektionen i onsdags var jag tvungen att böja mig ner att hämta papper jag tappat. Påväg upp ifrån golvet så PAW WAW WOW sa det i ryggen. okej, det lät såklart inte så men ont gjorde det! Jag har sen dess inte riktiga kunnat bete mig som normala människor gör. Att sätta sig på låga stolar ( stolarna i skolan är typ skitlåga ) och att lägga mig ner är skitjobbigt. Men när jag väl har satt mig ner så är det ingen fara! :)
Jag va hemma idag, men nu ikväll mår jag mycket bättre!
Kanske blir skola imorn, vem vet! Det får avgöras imorgon när jag ska ta mig ur sängen. Det tog jättelång tid innan jag va upp ur sängen idag :p Känner mig som en gamling utan hemtjänst.

Sjuke

Idag vaknade jag o hade väldigt ont i halsen. Ville egentligen inte dra till skolan men gjorde det iaf, det gick ju väldigt bra =) har sett lite på tv med syrran, ska äta nu! :D

Krassliga F.

idag har jag bara mått dåligt. har varit hemma hela dagen o slappat med syrran. glott lite tv och sen tränade jag lite på gym. efter det var det teorin. sista lektionen nu på torsdag! det är sjukt nice att den sisat gången blivit flyttad ifråni ons till torsdag. för då hinner jag vara med på ensemblen på onsdag! :D Det är skitgött! =)
Precis lyssnat på världens skönaste jazzlåt på youtube, mums!

Summary

Denna helgen har emil varit på besök, sjukt skön kille! Synd han bor så lång iväg. Vi lirade lite hmm3 och hängde med folk på " fest " eller vad man ska kalla det. :D Oerhört kul va det i alla fall! Idag har jag varit hela dagen hos mormor o morfar och hjälpt dom med lite arbete. Fällt träd och sågat i bitar. Sjukt fett med motorsåg :D manligaste verktyget EVER! haha! Hugga ved var ändå det jag gjorde mest. Massa ved högg jag. Hujeda mig! Men kul va det!
Nu ska jag hoppa in i bastun! Hajhaj

Regn, vind, gula löv.

Ska ner på stan o fika godsaker på Pedersens o samtidigt hälsa på schwester!  So long suckers :D

Dagen innan höstkvällen

Godmorgon världen! ( eller.. egentligen "Godmorgon ni 10 som läser bloggen" )
Idag har jag vaknat sen skrev jag ett sms efter det blev rummet rent helt plötsligt! Nu sitter jag o lyssnar på musik o tuggar äpple, inne på andra äppletnu! :)
gnarls barkley rocks!


EDIT: Eftersom att Emma inte fattade ett skit av jag skrev ska jag förtydiga lite, antagligen endast för henne ;) ( no offense wmma :D ) Alltså: Jag skrev ett sms, efter det städade jag rummet o då blev det rent. Smset i sig gjorde inte att rummet blev rent, såklart. Jag utelämnade bara lite info, så nu orkar jag inte lägga mera energi på detta =D haha!

Innebandykväll

Eftermiddagen bestod av resa till Höllviken för att spela innebandymatch. Skitkul match va det och det  var skön stämning på alla kanter! Kanske lite stimmigt stundvis men ändå sjukt kul! Hejaramsor och leenden vart man än kollade i vårt lag nästan ;) Go stämning men kasst spel. Vad är viktigast?
Kom hem för 1h sen ungefär. Jag ska nu sova! Imorn kommer Emil hit ifrån Hässleholm, kommer bli grymt!

Swedishpruuuv!

Världens skönaste dag alltså :D Kommer till skolan, har anders ståhl i 2.5 h så det är likadant med att dra ner till sofforna o chilla o forf få närvaro (H). NÄr vi suttit där nere en timme drog vi till cafeterian o spelade kort en stund. Noah, Ruube o jag lirade. Amer, emilia, matilda, emma, julia o ida kom också förbi o pratade en kort stund. Sen började brandlarmet! Perfekt till 10.00 då alla har rast, vi va färdiga till 10.20 då alla börjar. Dom tajmade det bra så alla inte fick nån rast alls. Efter "rasten" var det dags för det oerhört fruktade provet i svenska. Hur skulle det gå? Jag får häftet utdelat och fattar den nyhittade stiftpennan i höger hand medans jag varsamt och försiktigt bläddar igenom provet.
Jag lyckades skriva på nästan allt, men inge vidare högt betyg väntar jag mig. Detta lär bli ännu en besvikelse för Kerst.

Jag kom hem halv 12. Emma skjutsade hem mig. Hon fick körkort tidigare i veckan o jag tror ärligt hon dör snart. Inte för att hon kör mög utan för att hon är så sjukt glad för att ha körkort :D Kan man dö av lycka?

Hamburgespelet är nu avklarat! Alla nivåer är besgrade och hela universum har fått korv & hamburgare! Flashbacks ifrån sommarjobbet där ;)


Pluggedagen

Det jag gör justnu är bland det tråkigaste på jorden! Litteraturhistoria :D Jag har sagt det förr och jag säger det igen! USCH! Prov imorn och jag har absolut ingen aning om hur det kommer gå. Om Kerst ställer bra frågor kanske jag kan skrapa ihop några poäng. Men jag har ingen chans att få högre betyg i slutbetyg iom jag va så seg på vårterminen. Låga resultat i tvåan betyder en del i trean också. bläblä. Nu ska jag nöta in det sista sen sova kanske :D måste fika först!


Gnarls Barkley!

Jag har en period då jag lyssnar väldigt mycket på Gnarls Barkley! =) Riktigt härlig musik med en hel del variation! Dra ner lite låtar med honom, bra grejer alltså!
Jag har bara lyssnat på Gnarls de senaste tre dagarna! :D iPoden är full av de underbara tonerna som varje morgon förgyller min cykelresa till skolan.
 

St. Elsewhere




Ikväll har jag gjort bland det tråkigaste man kan göra ( enligt mig ).
Plugga litteraturhistoria! Fruktansvärt torrt och tungt ämne!
Balzac, Dickens och alla dom kan stoppa sina litterära storverk någonstans!
Jag pallar inte mer!

Spela spelet, oavsett vad som händer!

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

Sjukt bra och mycket beroendeframkallande spel! :D Play it!
Spelade ett kanonbra "stå-i-kiosk"-spel också! :D det ägde! Tack emma för tipset ;)

På tal om spel, snart dags för ny OT-server! (: wiho!

Aftermiddag´h.

Hemkommen ifrån innebandyn och precis utgången ifrån duschen. Härlig träning idag, mycket variation i övningarna och bra spel! Spelar vi såhär finns möjlighet till seger i Malmö på fredag. Nu ska jag läsa lite svenska sen dags o nanna! 

Go-Go Gadget Gospel

Det som är gött är att min statistik har ökat avsevärt! :D Det måste betyda nåt :) Fattar inte varför jag är så seg med uppdateringen när det ändå finns folk som läser! haha! Idag har jag slappat, borde ha pluggat svenska, men blir inte så idag. Antagligen inte. Ska på bandy om 30 min. När jag kommer hem är klockan halv 11, orkar man läsa nåt då? SKIT OCKSÅ! jag har inte gjort trafikläxan, himla mög! Måste måste MÅSTE göra den imorn! iaf halva (A)  


På morgonen, skitkallt, inget snack om att jackan måste på. På eftermiddagen när man ska cykla hem, då är man svettigare än efter gymet bara för det är så sketa varmt ute. Så  har man tjockaste vinterjackan också! Måste köpa ny jacka! :p

Slappedagen!

Skön dag idag! började dagen med att se Butterfly Effect, kan en dag börja bättre? Oändligt bra film! :D Speciellt slutet! Alltså jag grät nästan :p ( ganska långt ifrån men starka känslor iaf  ;) 

Trafikteoriplugg, trafiklektion, gym, mat, svenskaläxa, tv, trummor, dator! Det är kvällen min i korthet! Imorn ska jag prata om Strindberg på svenskan, that crazy bastard! :D 

Det är nödvändigt!

efter frukost cyklade jag ner till kyrkan o va på en familjegudstjänst. en liten barnkör som sjöng o det var lite teater o sånt :) roligt! Efter det stack jag direkt till innebandymatchen. mötte nåt dåligt lag ifrån höör-trakten. Laget var dåligt, men det var ändå inte sämre än oss! 
efter bandy chillade jag hemma, käkade, kollade lite på tv sen satt jag vid datorn o spelade heroes of might and magic 3 :) oerhört kul spel! nu sitter jag o stör mig på att internet dör. ska byta routern senare i veckan - det är nödvändigt!

Andra födelsedagsfirandet denna helgen.

Kvällen och senare delen av eftermiddagen var det fest! Peter Hägg fyllde 50! Grattis!

Framträdanden, underhållning, tal, god mat och gemenskap! En jättetrevlig kväll!

Här hemma såg vi Ace Ventura sen fortsatte vi på djurtemat och såg Evan den Allsmäktige. Familjekväll alltså!

Yippiee!

UNDERBAART! INTERNET FUNGERAR IGEN! ..på båda datorerna ;) Jag har äntligen fixat internet! Precis lagom till när vi ska iväg till 50-års partaj! Nu ska jag äta myket god mat! :D Ha't skönt!

/%&@£666

¤¤#%& SKIIIT!

Födelsedagsfestskvällssammanfattning

Igårkväll efter Lund så åkte vi till Emmas fest. Jag o Jesper hängde med direkt hem till henne ifrån Lund. Resten kom 1h senare. Min o Jespers present är en lång historia, mycket jag vill skriva men inte har tid till! nyckelorden är: presenten-  mycket letande - tysken i lund  - ingenting - ingenting - resa till festen - jag duscha - jesper kolla tv - emmaorogerstädningochgräl - folk kom - god mat - mat - glass(!!) - massa musik - gemenskap - singstar - arg ton mellan festvärdarna - åka tidigt - chilla me jesper. That's it! nu ska jag fixa routern, ciao!

Filosofiska Institutionen i Lund

Ingen uppdatering igår pga Lund-resa med filosofigruppen. Resan var jätterolig :) Vi åkte till filosofiska institutionen för att lyssna på föredrag och fråga massa smarta gubbar världens svåraste frågor! Första föredraget var verkligen det sämsta jag har varit med om. Ni vet när man sitter på svenskalektionen o ska lyssna på föredrag? Så går den där lite osäkra personen,  som inte alls gillar att stå inför folk, fram. Ställer sig där o börjar läsa ifrån lappen. 4 minuter senare är föredraget över och först då tittar människan upp ifrån sitt papper. Ungefär så var första föredraget i Lund. En gubbe ( 50-60 år ) står o läser ett häfte ord för ord, tittar upp ibland o försöker få kontakt. 45 minuter senare slutare föredraget. Publiken är helt död. Världens tråkigaste föredrag.

Nästa föredrag var så otroligt mycket bättre. Magnus Jiborn hette han som snackade. Han skriver massa artiklar i större tidningar osv. Han pratade om "filosofins roll i samhällsdebatten." mkt intressant, jag går inte in på detaljer men i stora drag handlade det om FNs klimatpanel och sannolikhetsmöjligheten i deras argument och teorier. 

Mycket intressant dag i varje fall:)

Klädråd och kontrollsamhälle

Har suttit nere i Elim o diskuterat en massa om samhället och hur allt styrs och om vilken otrolig kontroll världen kommer ha på människor om vi börjar tex med FRA, sen blir det djupare o djupare grejer. Tillslut kan du inte öppna kylen förrän någon i EU kan se det på sina skärmar om dom vill. 
Aja, intressanta diskussioner i varje fall med mycket härligt folk! :) Gillar dom tillfällena där nere i källaren, nåt speciellt! 

Nu sitter jag o tittar på kläder! I am in big need of clothes!! Tack madde för mkt råd ;)

Beställa kläder på Internet!

NÅGON SOM VET EN BRA HEMSIDA DÄR MAN KAN BESTÄLLA KLÄDER?

Morgonposten

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 7. Låg i sängen o vred o vände mig o kunde inte somna om. Gick upp kvart över 7 och käkade lite frukost ( banan, äpple + mjölk ). Sen gick jag upp hit o startade datorn. 
Alltså, galet vilket stort behov jag har av ny garderob! Alla kläder är för små eller för slitna. Usch! Nu ska jag till skolan, Ajdö!

Laktos? Aldrig i livet!

Mår justnu... skit! Magen strejkar och våran London-resa är så gott som spolad. (varning för oplanerad och långsökt ordvits).
Vi får se hur det blir med skolan imorn, får se hur jag mår. Jag har pratat lite med Malin i klassen , vi diskuterade lite om det kunde vara laktosintolerans. Om det är det... jag dör! 100% att jag dör! Det enda jag dricker är mjölk. Vatten är inte gott, och den där laktosmjölken har man ju bara hört skit om! Glass.. detkan man inte heller äta :( alltså mitt liv kommer krackelera!

Nu ska jag se heroes o fika lite. Gokväl!


btw; Innebandybloggen är så gott som startad ;)

Tre tanter i röda jackor motionerar

Kom precis hem ifrån körskolan.. Shit så dåligt jag mår. Inget pga av trafikskolan eller så, utan pga av min mage.
Den dödar mig!
Nu är det mat, känns välbehövligt. Kroppen är lite ur balans idag. Somnade halv 2 inatt, ingen frukost, blödde näsblod på morgonen, äcklig mat i skolan sen bara jobbig känsla i magen :/  det var dom negativa känslorna över idag. Dom positiva sidorna (som självklart är många många fler) är tex att vi hade världens intressantaste debatt på religionen, trumlektionen var mycket givande, fick världens skrattutbrott på körlektionen (mycket skönt) och sen nu vet jag att det bara är softande som väntar resten av kvällen! :)
Svenskaläxan får vänta, ikväll är min kväll :)

Trum - Trafik - Present - Softa

Kom hem ifrån trumlektionen vid 3-tiden. Sen dess har jag skrivit läxan i trafikteorin! Nu ska jag cykla ner till jesper på stan o fixa lite present till Emma som har födelsedagskalas på fredag!
När jag kommer hem efter trafiken är det slappna av som gäller :) Skönt!
Ha d!

Godmorgon!

MornMorn! Dags att cykla till skolan nu! I eftermiddag är det trumlektion och lite senare trafikteori! Måste verkligen göra läxan i trafikteorin idag! haha, så det inte blir som i måndags :P måste pysa, hoj!

Innebandyblogg

Robin - Vad sägs om att starta en innebandyblogg? :) Skriv en kommentar o säg vad du tycker ;)
jag vet du läser så bara att kommentera, haha!

sorry dom som läser o inte heter robin o spelar innebadny tsm med mig. inget roligt inlägg att läsa för er. men om ni ändå har tid att läsa min blogg så har ni nog inte så mycket viktigt för er ändå :)

Stökigt!!!

ALLTSÅ FYYY!! FRUSTRATION!

Bland det värsta jag vet är när Internet-anslutningen bara dör. Poff så försvinner kontakten med det stora nätet. Otroligt frustrerande! Tur att jag kan behärska mig någolunda för annars hade jag varit en väldigt agressiv person idag. Direkt efter att internet dött ( eller ja, direkt o direkt. Satt i två timmar o försökte få det o funka ) så började ininebandträningen. Skitgött att träna igen, var längesen sist känns det som! Iaf så blev det lite agressionsutbrott för mig :p men jag lyckades hålla dom inne! :)
Nu ska jag käka o se Prison Break! :D Awesome! Imorn är det nya friska tag, ska koppla in routern o se om jag fortfarande har internet kvar efter det. Jag gillar inte min router, den är dum.

Ming tian shi xing qi ji?

"I think it's time to sober up and die"

Trumskolan

Medea har fått trumlektioner, hon typ dödade mig med glada gubbar ( :D ) på msn! haha! skitkul att hon ska börja! kanske kan vi jamma med Pierre? ;) haha!

Flygande tusenlappen

Planeringen av en eventuell London-resa på höstlovet hänger justnu i den tunnaste möjliga tråd. Priserna höjs och plånboken känns bara tunnare o tunnare när man läser priserna. Vi var så nära att få billigaste biljetterna hos Ryanair. Men det gick inte att beställa biljetterna och att ringa dom var helt meningslöst. Tillbaka på ruta 1. Dyrare biljetter, vi snackar om tusenlappar!

Måndag.

Seg dag idag, sett Heroes och nu spelar jag lite pÅ vetgirig.nu ska nog träna nu =) måste göra trafikläxan också :)

Helgen.

Lång hemresa ifrån Linköping. Helgensammanfattad i två ord: Bilresa, mat.
Ikväll har jag sett Prison Break och chattat. En chill kväll! Imorn ska jag skriva kinesiskan och träna! Körskolan också ja :p



Bild: The Hajk-dude ifrån Värmland! Skitroligt program att göra narr av / diskutera minnen ifrån

Ekängen, Rix-FM Party, Stjärnor på Is

Eftermiddag bestod av mat, fika, promenad och gemenskap! En bra dag faktiskt! på kvällen åkte vi runt lite i Linköping o tittade på nya saker som hänt sen sist vi va här. Sen tog vi en tur till Ekängen o tittade hur det såg ut där. Farmor o farfar hade en sommarstuga där en gång i tiden när det var sommarstugeområde där. Nu har så gott som alla sommarstugor rivits och nu är det rikemansfamiljer som flyttat dit. Sen klistrade vi upp Övningskör-skylten och jag satte mig bakom ratten o njöt :) Det är faktiskt jättekul att köra bil!
Stereon dunkade Rix-FM party! härligt ;)

Nu chillar vi lite framför tvn, tittade på inledningen av Stjärnor på is. Det verkar vara ett vettigt program faktiskt! Såg visserligen bara 15-20 minuter men det verkar vara roligt =)




Go'Kväll!

Höstlöv regn och solsken

Halloj! Sitter nu i farmor o farfars tv-rum och snålsurfar :) Dagen började tidigt, alldeles för tidigt! Bilresa i 4.5 h sen fika o promenad innan lunch här. Snart ska vi gå till Gamla Linköping och fika kanelbullar på Ragnar Dahlbergs café.

have a cow

Ikväll:
1h innebandy
1.5h filmtittande
en stund att snacka med tobbe o mackan

Nu ska jag äta nåt, är vrålhungrig! Ska lägga mig i soffan o glo litta tv undertiden! Längesen jag verkligen kollade på tv. Imorn kl 7 bär familjen av mot Linköping. Vi ska träffa farmor o farfar.

iPoden måste laddas innan resan, dom feta hörlurarna ska med. Väskan ska packas. Sömn ska sovas.
GOdnatt =)

Beyond the Sea

Sitter här med fikat redo och ska nu se Heroes och Prison Break tills ögonen trillar ihopa! Sitter o diskuterar med en kille om depression, självmordstankar, deppighet, receptbelagda droger osv. Jätteintressant :)

Hade filosofiprov idag, wiho! det gick bra!

grattis emma till körkortet! :D bäst!

Gå på zoo!

Men vad är det som händer! Jag går in på Vetgirig och då är den ändrad! Sen går ja gin på facebook då är det helt annorlunda där med! Världen ändras! Om 25 minuter är det besök här , tacopizza bjuds det på! :D Pappa står och är kung i köket! Va nere på stan o gled innan, fikade på Pedersens och sen snackade jag med blattarna vid filmgiganten ;) skönt folk! Drums gällde när jag kom hem, udda taktarter måste jag sätta snart! :D

Hörde precis världen bästa melodi på Bolibompa! "gå på zoo gå på zoo gå på zoo zoo gå!" Jättetrallvänlig melodi!

Immanuel Kant och Stringberg - kvällens uppdrag

Godnatt!

jag har under 1 veckas tid haft mer eller mindre konstant tystnad på min blogg, skönt faktiskt! Både skönt o drygt när jag tänker efter! Nu ska jag gå ner o borsta tänderna sen läsa svenska och filosofi!

Skogsblogg?

Har precis visat morfar hur detta med blogg fungerar och hur man blir känd. Han är intresserad att skapa en skogsblogg :) Jättekul att han vill göra sånt, haha!

Snart dags för lite äpplepaj (äppelpaj? ) som pappa bakat! Måste plugga filosofi sen :( usch det är tungt!

btw - körskolan var nice! Det kommer bli trevliga tre veckor framöver har jag en känsla av  =)

Hujeda mig

Hujeda mig! Jag kom precis hem ifrån min trumlektion.
Nu menar jag inte att det var en dålig trumlektion, absolut inte! Utan det var tvärtom, några ytterst intressanta 40 minuter! Men vädret när jag skulle cykla hem... Jag cyklar 10 meter sen bara pang bom så börjar regnet ösa ner. När jag kommer hem 8.2 minuter senare så är jag plaskvåt :@ störigt!
Filosofipluggande som väntar! Sen ska jag till körskolan klockan 4, detta är inte bra.
Efter körskolan kommer mormor o morfar hit direkt o då ska vi äta o va sociala.
SEN blir det kanske tid för lite plugg. G+ på filosofiprovet för jag inte har fått nog med tid att plugga? vem vet...!
Någon som kommer få G+ är Jesper :p han lyckades pricka in 3 st G+ på 2 dagar ( hans vanliga snitt betyg är vg+ eller mvg ). Han fattar inte va som hänt! Aja, nu är det väl dags att försöka läsa lite filosofi!
MEN GAH! kom precis på att jag har svenska att läsa också:(  Strindberg va en sjuk människa! Det ska ni ha klart för er ;)

RSS 2.0